söndag 27 december 2009

Ja, så var juldagarna över. (Vårt lilla julbord på kvällen före julafton)
Mycket god mat, många julklappar och trevligt att umgås hela familjen.
Vi var hos mina föräldrar på julafton tillsammans med mina syskon. Mysigt och trevligt och mycket god mat, hemlagat julgodis och många fina klappar framför öppna spisen precis som det ska vara på julafton. På juldagen kom våra båda svärdöttrar E och F hit, och så barnens farfar.
Så firade vi lite mer jul, med julkappar och allt som hör till.
Igår åkte äldste sonen J och F hem till Trollhättan igen, det kändes lite tomt...Det är ju så mysigt att ha hela familjen samlad!

Igår hittade vi på att åka till IKEA, det var lite småsaker som vi behövde till vårt nya hus. Det tog ungefär hela dagen...Men vi hittade det vi skulle ha, så vi var nöjda!
Snart ska vi flytta...det känns konstigt och lite svårt att förstå. Idag har vi varit i nya huset och fixat. Jag har satt upp hyllplan i alla skåp, mannen har målat lite lister o så, vi har röjt o. sopat i garaget efter allt byggmaterial som förvarats där. För att spara tid på matlagning, så åkte vi till grannbyn där det finns en liten thai-restaurang och åt. Det var gott med lite annorlunda smaker efter all julmat.

Ute är det dimmigt och grått idag, isigt och halt eftersom det regnar på snön. Fåglarna har också fått mat i jul!

2 kommentarer:

Marie sa...

Låter som en härlig familjejul. Och ett besök på IKEA har en tendens att dra ut på tiden...så kul och spännande med nytt hus. Kram

Tuvstarr sa...

Så många fina julklappar, man blir nog lite nyfiken... ;-)
IKEA älskar jag också, fast möblarna oftast inte är i min smak. Men allt annat, alltså kökstillbehör, dekoration, ljus.... så fint.