fredag 14 maj 2010

Veckans Fönster

-RUTIGT-
Det här fönstret är från de judiska kvarteren i Prag. Det syns ju på rutornas mönster, eller hur?! Man fick inte fotogafera inne i det här huset, (ett museum) men jag tyckte det var så ett så fint fönster så jag var olydig och smög upp kameran och tog snabbt en bild ändå....
Fler rutiga fönster ser du HÄR!
I dag har jag haft en ledig dag. Underbart....Jag har städat mitt hus i lugn och ro -tänk, då kan det nästan vara roligt att städa!-jag har bakat bröd och njutit av att knåda varma degar, känns doften av nybakat....tvättat en massa tvätt...och avslutat dagen med en härlig springrunda i den ljumma vårkvällen.
Jag tror detta har varit den första riktiga vårdagen, när luften varit aningens varm och fåglarna har kvittrat så de nästan storknat!
Nu ska jag lägga mig i soffan och börja på en ny bok, Den gömda trädgården av Kate Morton. I morgon ska det bli regn igen. Men det passar ju bra, för vi ska måla inne i garaget. Äntligen.

8 kommentarer:

Susanne sa...

Ojdå, så du smyger också upp kameran där man egentligen inte får fotografera. Aja baja! :)

Jag har bara fotograferat de judiska kvarteren utifrån och har därför missat det här väldigt vackra fönstret.

Anonym sa...

Det var ett vackert, rutigt fönster! :)

Kvasthilda sa...

Nog hade jag varit väldigt olydig också o försökt smuggla upp en kamera där (måste köpa mig en liten smidig titt-o-klick). Läckert!

Rajson sa...

Bra med lite olydnad ibland!
Lite ovanligt och vackert!

Della sa...

Bra att du var lite olydig där så vi andra fick se också.

Pumita sa...

Nog var det rutigt alltid. Jag besökte inte den judiska kyrkogården (de tog så bra betalt) men kul att få se fönstret!

Anonym sa...

Ibland kan det vara ok tycker jag att vara olydig. Just fönstret kan ju inte göra nåt att du fotograferade. Det var kul också med en annan sorts rutor. Snyggt!

Jah Hollis sa...

Jag har svårt att tänka mig att någon eller något skulle ta skada av detta foto. Det blev ju en fin bild att lägga in på dina fina dag. :-)