onsdag 29 april 2009

Efter en mycket intensiv vecka på jobbet ska det bli så skönt med tre dagars helgledighet. Den här tiden på året är helt visst den allra bästa att jobba på förskola:

Mycket härlig utevistelse!

Men också den mest intensiva. Det är nämligen nu all observation och dokumentation ska sammanställas inför utvecklingssamtal, avslutningssamtal ska hållas med de barn som slutar, verksamheten ska utvärderas ur olika aspekter, olika projekt ska avslutas, kvalitetredovisning ska skrivas, föräldramöten ska vi ha, barnkulturveckan ska förberedas och genomföras, sommarfest ska planeras och hållas för alla familjer på förskolans alla avdelningar....
Det är roliga och viktiga saker, men det känns ibland som om jag glömmer bort att andas....

En av mina favoriter i min lilla trädgård.

Förgät-mig-ej.
Är inte det ett underbart namn på denna lilla blomma?!
(Här kan jag andas en stund efter jobbet.)

4 kommentarer:

Malin sa...

Instämmer Maj är en intensiv månad !

Bra att du kommer ihåg att hinna andas emellanåt.

Kram o trevlig helg! (snart)

Ninni sa...

Det låter som det är mycket nu...du skulle onekligen behöva en stund i hängmattan.
Det kommer man ihåg när barnen gick i skolan och på dagis...man hann knappt med att njuta av våren. Det var alltid så mycket som skulle ske.
Kram Ninni

hugan sa...

Sätt dig nu och titta och lukta på våren i helgen, det verkar du behöva!
Ha en fin helg!

Marie sa...

Tror att många just nu känner att det är mycket jobb och maj månad brukar alltid var intensiv. (specielt för lärare och elever) Det är som om så mycket ska hinnas med innan det blir sommar. Hoppas du hinner att andas, och hittar dina små rastställen där du kan få inspiration och energi. Kram och ha en skön helg!