söndag 14 december 2008

Här ligger pepparkakorna i min julkakburk! Idag har jag har bakat ut degen jag gjorde i torsdags kväll. Inte mycket till julstämning utan för, den lilla snön vi hade smälte bort i natt. Men med Jill Johnsson julskiva och doft av pepparkakor blev det julstämning ändå!

Igår åkte vi hela familjen, alla barn med respektive, och handlade julklappar till köpcentrat Allum som ligger vid -och över- E6:an i Partille utanför Göteborg. Det är ett stort ställe, och där finns det mesta.
Sen åkte vi hem till oss, hungriga och trötta. Jag bjöd på ugnsbakad lax, krämig potatisgratäng och ett par olika sallader. Mmm, lax är ju så gott!
Fullt runt bordet, och fullt i alla rum i natt, för alla stannade tills idag. Å, det är så mysigt att ha alla barna hemma! Jag blir så glad och lycklig och varm i hjärtat över mina älskade, rara barn och deras gulliga flickvänner.
Ikväll ska jag gå på bio. Söndagsbio, tillsammans med lillasyster. Filmen vi ska se är den här:

4 kommentarer:

Åsa sa...

Det låter som en underbar familjehelg:)

Anonym sa...

Vi har oxå bakat pepparkakor idag! Det är väl julstämning, snö el ej! Här har det kommit massor av tung blöt snö som vi slitit hårt med. Den har sina nackdelar!

Jag saknar ngn bra julskiva, trot el ej, men vi har genom åretn slarvat bort inte mindre än 3 skivor (3 av cd 1 och 1 av cd 2) av Absolute Christmas. Helt otroligt.

hugan sa...

Härligt att höra med bak o Jill, samma här-nästan! Har stökat fram julen med hjälp av Jill och en halvmeter snö! Vad mysigt det låter med alla barnen och julhandel! Låter som det blir jul med eller utan snö för er endå!

Miss Marie sa...

vilken fin burk du har! riktigt julig o fin. jag tillhör dom som föredrar pepparkaksdegen framför själva kakorna, men till julen hör de ju till!