tisdag 25 november 2008

Istället för att ägna kvällen åt att gå ut i kyliga minusgrader på min motionsrunda, har jag haft det varmt och gott vid ugnen i köket. Jag blev inspirerad av Flicka igår, och köpte med mig saffran och jäst hem idag. Så blev det jättegoda, guldgula lussebullar! Mmm, luktar jul i hela huset. När jag ändå var igång så gjorde jag ett par sorters kakor med. Det är så roligt att baka! Synd att jag inte har tid med det lite oftare...

4 kommentarer:

Åsa sa...

Åhh så gott det ser ut och jag som redan var hungrig!!!

Cecilia Artista sa...

Ja man blir verkligen sugen på hembakat. Och doften av saffran - härligt!

Vet ej om du har sett mitt svar från Utan ord angående Nerja, så jag kopierar in det här:
Så trevligt att du varit i Nerja och att du gillar staden! Ja det är verkligen vackert här. Nerja brukar ju också kallas för Costa del Sols pärla - och visst stämmer det tycker jag. Det är inte bara havet och de vita husen och smala gränderna som man blir förtjust i - utan den fantastiska naturen och bergen runtomkring. Det är fortfarande levande landsbygd här och stora nationalparker och naturreservat. Jag kommer lägga upp flera bilder från Nerja!

hugan sa...

oj vad trevligt med bak! ser så gott ut! önskar mej tid för det nu...!

Tuvstarr sa...

Åh vad ser det läckert ut! Lussebullar har vi inte här i Tyskland, men småkakor ska jag baka också snart. Kanske i helgen.
Har äntligen provsmakad dina biffar och det var säkert inte sista gången jag gjorde de (läs: de smakar utmärkt!)
Ha en fin adventshelg!