tisdag 12 februari 2008

Jag har blivit hemsidesansvarig på vår förskola och imorgon ska jag på ett möte med övriga hemsideredaktörer i kommunen, hemsidorna ska göras om. Utmanande och roligt!
Sen är jag med i en arbetsgrupp som ska utveckla en portfolio-mall likvärdig för hela kommunens förskolor, en del att läsa och ta reda på inför det. Intressant!
Nästa vecka kör nätverksträffarna igång, då vi träffas i smågrupper med deltagare från olika förskolor och diskuterar ett givet ämne. Där är jag samtalsledare för en av grupperna, vilket kräver lite förberedelse o efterarbete. Också spännande och roligt.
Så ska jag sköta det "vanliga" jobbet också!

Jaa, och så ska jag fylla år med. Det kräver ju lite förberedelse, även om det inte är några "speciella" år jag fyller. Funderar på att anlita experthjälp med tårtan....
Min mamma är erfaren kak-och-tårtbagerska. Hennes prinsesstårtor är oslagbara!

Jaha, och med alla dessa tankar i huvudet var det underbart att komma ut på min dagliga kvälls"powerwalk". Efter fyra dagar utan promenerande var det härligt att komma igång igen!

6 kommentarer:

Rajson sa...

Det låter spännande med dina uppdrag. Alltid kul bara man har tid.
Jag får gratta i förskott,alltid kul och ha anledning till att mysa med god fika!

Anonym sa...

Kul med lite utmaningar i arbetslivet!
Bäst att gratta i förskott så att jag inte missar det. GRATTISKRAMAR!!!

Åsa sa...

Vad spännade med nya utmaningar på jobbet. Och stort Grattis! Själv fyller jag rysligt jämt snart och jag vet inte riktigt vad jag ska bjuda på.

Desiree sa...

Låter som du har mycket spännande och roligt framför dig som händer. Grattis till alla nya utmaningar. Du kommer säkerligen att klara dem galant. Princesstårtan såg verkligen smaskig ut.

Linda -Galleri Palla sa...

Intressant! Ang. portfolio- då får du läsa senaste numret av Förskoletidningen (1/08) och se om du kan hitta lite inspiration där :)!

Anonym sa...

Hinner du med allt...det där håller vi på med i vår kommun också!
Hemsidorna och likabehandlingsplan!
Sen ligger vi efter med Kvalitetsredovisningen (skäms) den bara måste in nu!!

Ha det...är det födelsedag snart??
Kramen Ninni