måndag 15 september 2008

Måndag igen, och ännu en lååång arbetsdag. Direkt efter jobbet var jag på samtalsledarutbildning. Så det blev arbetsdag från 8.30 till 18.30 idag. Det kommer att bli ytterligare två långa arbetsdagar denna vecka, onsdag är det verksamhetsmöte på jobbet, till kl 20.00, och på torsdag ska jag vara samtalsledare på en annan förskolas verksamhetsmöte. Har fullt upp denna veckan alltså...

Men helgen har varit skön och avkopplande iallafall! I lördags var jag och mannen ute på stan och strosade i höstsolen, mysigt. Jag letade efter skor, när jag tillslut hittade ett par som var både snygga och bekväma fanns de förstås inte i min storlek....Så det blev inga skor. Sen när vi kom hem ringer äldste sonen J och frågar om vi är hemma, för de var i Göteborg och tänkte köra (om)vägen förbi oss på hemvägen. Härligt att få så trevligt besök!

I söndags var vi på marknad, och köpte folieformar, senap och brända mandlar. Vilka fynd va!
Ja, och så till sist en mysig biofilm som fick avsluta helgen; "En lanthandel i Provence"
En riktigt mysig, varm film med lagom storlek på problemen och ett fint slut, och som dessutom utspelas i ett underbart landskap. Rolig, - man fick skratta lite - , sorglig, hoppfull, vackra vyer och härliga människor. Ingen höjdarfilm, men en trevlig filmupplevelse som gav en varm känsla i magen.

1 kommentar:

Pumita sa...

Jag gillade också Lanthandeln i Provence. Ingen 10-poängare men en trevlig mysfilm.