måndag 9 juni 2008

Nu är det bara så här många dagar kvar tills vi sitter på flygplanet på väg till Nerja, Andalusien, Spanien!!! Någon som har varit där eller i närheten som kan ge lite tips på vad man inte ska missa? Vi har inte varit så långt söderut i Spanien tidigare.

Nerja verkar vara en mysig liten stad!

3 kommentarer:

Desiree sa...

Låter superhärligt. Det är underbart när man har något man riktigt längtar efter att se fram emot.

Ninni sa...

Jag kan förstå att du/ni längtar. Inte mycket går upp mot att åka på semester! Som man planerar och funderar hur det är där. Jag har aldrig varit i Nerja, vi lånade ett hus av en kompis förra sommaren som också ligger på sydkusten fast en bit från havet, ca 1 mil. Jag tyckte om Spanien. Största behållningen hade jag av besöket i Alhambra, Granada. Sååå vackert! Det kan jag verkligen rekommendera. Själv längtar jag bara tills dottern kommer hit på tisdag och så tills vi får åka hem till Sverige i mitten av juli:-) Det ska bli så skönt att få lite hav i närheten så att man kan bada utomhus och inte bara i en pool.
Hoppas du får en riktigt skön semester! Kram Ninni

Pumita sa...

Åh, vad avis jag blir! Jag har inte varit i Nerja men åkte runt i Andalusien för några år sedan och håller verkligen med Ninni om Granada och Alhambra (som jag har sett två gånger). Det enda jag vet om Nerja är de speciella grottorna som man kan besöka. Ha en underbar resa!