tisdag 22 januari 2008

Tittade på Guldbaggegalan igår, och det fick mig att fundera över varför jag knappt sett en enda av de filmer som nominerades och prisades? I vanliga fall brukar jag ha sett i alla fall några av de filmer de pratar om, men i år har jag tydligen missat varenda en. Både "Du levande "och "Darling" hade jag chans att se på en bio i stan under hösten, men det blev aldrig så…. Men NU vill jag se dem. "Arn" har jag inte heller sett, men den vill jag också se. Mest för att jag blir nyfiken på om den är så dålig som alla säger.

Sissela Kyle gillar jag! Hon måste vara en av Sveriges mest underhållande kvinnor! Hon är rolig och härligt bitsk i sina skämt. "Arn kostar nästan lika mycket som Britt Eklands överläpp", hahaha…Men de där satirerna på svenska filmer, njae, de var väl inte speciellt bra…

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ninni..kul med en namne..fast jag heter inte det kallas bara!

Jag ska se ARN i morrn, men bara för att vi har blivit bjudna!

Såg inte galan..har inte heller hört talas om filmerna, men jag går såååå sällan på Bio.
ska kolla lite mer på din blogg...fin tavla har du målat den själv??

Kram Ninni

Anonym sa...

Hallå där.. hittade dig hos Ninni ovan. Såg oxså filmgalan.. har inte heller sett dessa filmer, men allt kommer på video så småningo:-) Blir inte av att man tar sig till biosalongen, fast man ser bäst film på Bio så det så.
Sissela är kul.. det där om Britts överläpp.. ja det kan stämma det var värst vad hon lagt ner mycket kosing på sitt utseende och inte är det så värst lyckat heller, men hon är som hon är den där famen.. bestämd:-)
Tjing o ha en fin kväll

hugan sa...

Såg glimtar av galan, min spontana tanke var att det måste vara bland de tuffaste uppgifterna att få just den där publiken att skratta...! Men visst är hon duktig Sisela!

Anonym sa...

Ja tyckte också att galan var bra, och blev riktigt biosugen, jag vill gärna se Arn trots dålig kritik.