lördag 19 september 2015

Fototriss

-SÄLLSKAP-


Det är roligt att springa i sällskap med andra löpare!
Veckans bild till fotoutmaningen

I dag har jag hejat på min man som sprang ett 10-km lopp i stan, Kretsloppet. 
Perfekt springväder, och mycket folk, över 7000 personer anmälda till de olika loppen, just hit till 10 km loppet var det närmare 4000, så det var ett stort sällskap och en härlig stämning.

...och jag var naturligtvis mycket besviken över att inte kunna starta, som jag planerat. Jag har fått en envis benhinneskada, tror det utvecklats till en s.k. stressfraktur, och för att det ska läka ordentligt måste jag avhålla mej från att springa. Tyvärr har jag varit lite slarvig med detta, så fort det känts någorlunda bra har jag prövat att springa lite, vilket har lett till att det blivit sämre igen... Men nu har jag bestämt mig för att bli av med det här, så nu har jag inte sprungit på tre veckor, och tänker hålla upp i minst tre veckor till. 
För jag vill ju kunna springa igen, utan att få ont! 
Jag är verkligen glad att jag köpte mig en cykel, för istället för att springa har jag cyklat en hel del. Att cykla är ju dessvärre ganska väderberoende, men jag har då också varit på gymmet och varvat styrketräning med att cykla på träningscykel.
Hoppas, hoppas att jag kan springa ute igen innan det blir för kallt och mörkt.

6 kommentarer:

Lotta sa...

Så mycket härlig glädje dina bilder utstrålar. Det är alltid kul att göra saker tillsammans. Har också njutit av dina Skagenbilder,det är så vackert där. Ha en trevlig söndag. / LOTTA

jeanette sv sa...

Jag önskar att jag orkade springa men jag ger upp så fort det känns det minsta jobbigt. Ser så härligt ut att springa i sällskap med någon.

Anonym sa...

Fartfylld triss!

Gammelsmurfen sa...

Där kan man verkligen tala om sällskap

Anneli - A'la Foto sa...

Ja du, det där är verkligen sällskap. Kanske lite för mycket ibland! ;) Snyggt tolkat!

Ha en fin vecka!

Emelie sa...

Ja, 7000-4000 var ju ett rejält sällskap :) Fin triss! :)