söndag 18 april 2010

I skogsbacken bakom vårt hus blommar några små vitsippor nu. Så skira, små och söta vänder de sina ansikten mot solen.

Igår köpte jag nya löpskor, de här:
Nike air vomero

Vi var på Stadium för att mannen skulle köpa skor, det visade sig att de hade ett erbjudande "köp tre betala för två skor", varpå både mannen och mellansonen köpte nya löpskor, och då fick vi ju ett par på köpet. Så bra va?!

I förmiddags var jag ute och prövade mina nya skor. Oj, så himla sköna! Vilken svikt i stegen, jaa, precis som att springa på mjuka kuddar. Det var en härlig runda i skogen idag, fågelkvitter och vitsippor som lyste vita i solgläntorna. Vet inte om det var skorna eller något annat, men jag kände mig inte ens trött idag, bara som att glida fram på skogsvägarna, i ett lyckorus över att känna att jag kan, jag är stark, jag orkar hur långt som helst....Fast det räckte med en halvmil. Familjen väntar ju på mat därhemma..
Så nu står kycklinggrytan i ugnen och gottar sig, och till efterrätt blir det Fridas goda honungspaj med hallon till. Mums! (recept på Ninnis Goda)

Solen skiner den här härliga söndagen, och jag hoppas hinna vända näsan mot den en stund, läsa lite och njuta av vårluften ute på (den blivande) altanen.

Ha en fortsatt skön söndag!

4 kommentarer:

Pumita sa...

Nya dojor och grusfria gångvägar (känner mig lite larvig men jag ser verkligen fram emot det senare varje får, haha), det kan inte bli så mycket bättre. Det känns som man flyger fram. :)

Pumita sa...

Varje ÅR menar jag förstås, vad fånigt det där blev!

Malin sa...

Ja är det ngt vi saknar här upp i Norrbotten så är det vitsipporna.

Kram

Della sa...

Vilka fantastiska skor!