söndag 9 augusti 2009

Det blev en dag på stranden igår. Mmm, det var ljuvligt i solen och 24 grader varmt i vattnet. Molnen tornade upp sig inåt land framåt eftermiddagen, så vi packade ihop oss och åkte hem, beredda på åskskurar och genomblöt tvätt hemma...Men det hade inte regnat någonting alls här.

Så vi tog fram grillen och åt en jättegod typ av tacorätt, med grillad biff och gott vin till. Receptet finns HÄR, jag kan verkligen rekommendera att smaka!

Idag har vi haft en lugn och skön dag hemma. Tvättat lite, fixat i trädgården, gullat med vår nya granne, och bara njutit av att det är helg....

3 kommentarer:

Rajson sa...

Tänk vad skönt det är med en riktigt fin helg så här slutet av sommaren.
Själv har jag fått en perfekt avslutning på semestern. Lite jobb ångest har jag just nu, men det brukar lösa sig när man väl sitter där!
Ha det gott!

Poppins sa...

Vilken sötnos med blått halsband!

Det varma vädret har gjort att man inte orkat något annat än att ta det lugnt. Åskan vandrade tätt förbi oss men vi fick inte en droppe vatten. Kanske synd, för trots de häftiga regnen förra veckan är det torrt i naturen.

Marie sa...

Tittar in för att säga hej. Var ett tag sedan. Låter som ni har haft det suuuuper! 24 i vattnet!!!! Fantastiskt :-). Vilka fina bilder ffa den med musslan. Kan se hur du kröp runt där i sanden för att hitta rätta vinkeln, ha, ha.