lördag 16 maj 2009

VECKANS FÖNSTER

-Runt-
Alldeles runt är fönstret på Sienas fantastiska katedral, Duomo. Det var så fint när den blå himlen och molnen där speglade sig i fönstret.
Kyrkan är fantastiskt vackert utsmyckad! Både fasaden på hela den stora kyrkan och inuti den också. Ortoligt vackert och så mycket arbete som ligger bakom!
Fler runda fönster finns att titta på hos Susanne.
Lördag idag, och efter lite tvätt och städning ska vi åka till Göteborg. Solen skiner och det ser ut att bli en härlig helg!

7 kommentarer:

Malin sa...

Ja så fint fotot blev med himlen som speglar sig!


Hälsa Gbg snart kommer vi ;)

Marie sa...

Oj vilken vacker byggnad och så fint du fångat himlen i det runda fönstret. Ha en fin lördag.

annette sa...

Vilken maffig byggnad, och så finns det ju också ett underbart vackert fönster där Du lyckats med att få en fin spegling av moln och himmel, jättefint!

Ha en skön kväll!

annette

Amanda sa...

Tjusigt och vad bra att du visar mer än fönstret. Ett konstverk hela katedralen. Fönstret är fantastiskt där himlen och molnen speglar av sig. /Amanda

Cecilia Artista sa...

Fint foto och runt fönster! Jag har också en katedral att visa i dag. Ja de satsade verkligen på sina katedraler förr i tiden. Kanske hade det varit bättre att satsa på folket i länderna i stället!

Pumita sa...

Underbar bild! Önskar dig en fin fortsättning på helgen! :)

Susanne sa...

Åh, där har jag ju också varit, för länge sedan, innan jag började fotografera fönster. Otroligt vackert fönster på en vacker byggnad!

(Jag är tillbaka med ny dator och nytt fönstertema - valfritt. Välkommen i morgon!)