onsdag 6 maj 2009

Ordlös Onsdag

-TAGGIG-
...är den här lille krabaten. Förra sommaren var han/hon på besök i min trädgård. Någonstans här har den legat och sovit sin vinterdvala, och är nu vaken igen. Ett av mina barn såg igelkotten för några dagar sen. Lite större nu!

Bilden har varit med i ett annat sammanhang tidigare här, men eftersom den är så himla TAGGIG så tyckte jag den passade väl in till denna veckas Ordlösa Onsdags-bild!
Hos Akson ser du fler bilder.

5 kommentarer:

Cecilia Artista sa...

Javisst en klockren bild till temat! Och igelkottar är ju såå fina. Kanske är det samma som var hos dig förra året! Kattmat på burk gillar de visst! Och middagsrester förstås!

Ulrica sa...

En taggig liten unge... så söt:)

Ninni sa...

De är så söta! Grannarna hemma i Sverige säger sig ha sett igelkott även hos oss men jag har aldrig lyckats se den tyvärr.
Kram NInni

Marie sa...

Absolut fotokedjans bästa taggiga bidrag! Så söta de är "kottarna". Det var längesedan jag såg nå´n nu.

Appropå Kleopatras kam. Tack för kommentaren och tipset. Tänk hur olika en bok kan upplevas beroende på vad man läst innan. Jag stod i går i valet och kvalet mellan Busters öron och Caipirinha med döden. Det blev den sistnämnda, men nu ska jag också köpa Busters öron efter denna, absolut. Ha en fin torsdag. Själv ska jag på kurs på Lejondals Slott med övernattning. Känns lite lyxigt. Bara det inte finns slottspöken ;-). Kram på dig.

Jenny sa...

Åååh här kom en! Letade efter mitt foto på kotten men hittade den inte. Vi har en som bor på tomten och dyker upp år efter år, trots hundar och ungar. Fin bild.