tisdag 3 februari 2015

Veckans Fönster

Överraskat...
var temat för Veckans Fönster i fredags.
 Och visst blev jag överraskad när jag igår fick se att det var sista fredagen med denna fotoutmaning, som jag deltagit i  etthundratolv gånger sen april 2009 när jag var med för första gången. Och jag blev lessen, för det har varit den roligaste fotoutmaningen att delta i tycker jag. Det finns så många fönster att fota ju...! 
Men jag förstår att det varit mycket jobb för Susanne som hållit i det hela i flera år. Så ett stort 
tack! 
till dej Susanne för de åren, det har som sagt varit väldigt, väldigt roligt, både att fota själv och titta på andras fönsterfoton.
 Mitt sista fönster kanske inte är så överraskande, 
det är ett fönster från en resa jag gjort,
och det är öppet lite på glänt...

Ännu ett fönster från Kefalonia, 
denna gröna, vackra grekiska ö.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Så vackert, så fint med alla färgglada blommor runt det vackra fönstret. Visst är det tråkigt att veckans fönster försvinner, men samtidigt förståeligt. Ha det gott!

Susanne Hultman sa...

Väldigt vackert på Kefalonia har jag förstått. Har aldrig varit där, men en annan kompis är eld och lågor över platsen. Och att döma av dina bilder därifrån stämmer det. :)

Tack för dina fina ord som gör mig väldigt glad. Du finns kvar i RSS-flödet så jag dyker in här lite och då även i fortsättningen. Och du får hemskt gärna publicera fler av dina fönsterfoton även om utmaningen inte längre finns kvar (i min regi i alla fall).

tankar o bilder sa...

Vackert! och med alla blommor och växter runt.