fredag 26 april 2013

Veckans Fönster

-OPTIMISTISKT- 
Ett optimistiskt fönster...svårt tema tyckte jag..
Men så kom jag ihåg den här bilden, från sommaren 2012 som väl var ganska regnig tycker jag. Bilden är från den lilla danska staden Ribe, och vi satt på fiket på andra sidan gatan. Där fanns parasoller över borden, men finns det inga parasoller går det ju lika bra med ett paraply...!
Att fika utomhus är ju ett måste på sommaren, oavsett väder..eller hur?
Fler optimistiska fönster finns 

11 kommentarer:

Rajson sa...

Härligt! Påminner mig om "Rosens Dag" utanför Falköping några år sedan. Vi fikade stående under paraplyer. Vi älskar ju ute-fika i Norden!
Fiffig lösning!

Anita - Malta sa...

Här kan jag absolut inte låta bli att le !! Är det vår så är det! Låt det regna och vara bara ett par plusgrader. Ute ska jag sitta iallafall ;-) Vilken härlig bild !!

Susanne sa...

Ser ut att vara ett alldeles nyinköpt paraply, för visst är det prislappen eller något liknande som hänger ner från det. Och visst måste man vara optimist om man sätter sig och fikar utomhus i regn där det inte finns skydd.

Jah Hollis sa...

Det var ju en sann optimist som fikar där. Fin bild.

Klimakteriehäxan sa...

Underbar!

Leena sa...

En realistisk optimist! Härlig bild!

Carl-Axel sa...

Kanske du satt på den optimistiska sidan med parasoll där solen skiner. Han har hamnat på den pessimistiska sidan med sitt paraply där det regnar. Danmark är underbart. :)

larans sa...

I Ribe regnar det tydligen ofta (det gjorde det när jag var där för många år sen). Men är man en sann optimist så fixar man även det! Fyndig bild!

fotobrus.se sa...

Vilken härlig bild. Toppen!

Linnéa sa...

Jo, sommaren 2012, behövde allt sina optimister, för att inte tala om denna vinter. Kul bild!

Kakan sa...

Härlig bild...
Vårkram Kakan