onsdag 5 september 2012

Femte september och hösten är verkligen här. 
Det känns i luften på morgonen, kyligt och friskt krispigt. Våt imma på rutorna när man sätter sig i bilen. Idag har jag verkligen fått den där höstkänslan, frös om fötterna hela dan-har ju gått utan strumpor länge nu. Men idag funderade jag på att dra på mig höstkängorna..!
Som vanligt undrar man vart sommaren tog vägen? Många tycker att det varit en dålig sommar vädermässigt sett. Men jag tycker det varit en ganska bra sommar trots allt. Jag har njutit av sol och värme, badat både i havet och i sjön ett par gånger, men också traskat runt i regn och vattenpölar emellanåt. 
Är det inte så svensk sommar brukar vara? 
Till helgen blir det garderobsröjning. Bort med sommarklänningar och fram med höstkläder och sjalar.
Nu är jag redo för hösten!

4 kommentarer:

Lottas Fotografi sa...

Ja, nu finns det nog ingen återvändo. Mot hösten och mysiga kvällar med levande ljus! Men idag har vi faktiskt haft en riktigt fin varm sensommardag. La dock märke till att björkarnas löv blivit väldigt gula.
Kram Lotta

Rajson sa...

Jag har nog haft tur med vädret. Gäller att vara på rätt ställe vid rätt ögonblick.
Kan de bli lite september sol är jag nöjd!
Höstanemoner är absoluta favvos just nu!

Pumita sa...

Jo, det är väl som det brukar. Säger som Rajson: rätt tajming och så var jag i Portugal förstås. Men du, jag tycker att det är skapligt väder på dagarna fortfarande. Ganska soligt och så. Det gäller att ha rätt fokus. ;) Nej, jag är inte redo men vad ska man göra åt det. Ta det som det kommer. :)

tankar o bilder sa...

Ja, nu är hösten här. Min favoritårstid faktiskt... :)

Glad torsdag! Kram