söndag 25 mars 2012

Veckans Fönster

-VENTILERAT-
Sent om sider kommer mitt bidrag till VECKANS FÖNSTER.
Fler bilder finns som vanligt här:
VECKANS FÖNSTER

Efter en intensiv arbetsvecka hade vi en härlig o mysig lördag i går. Vi var i Göteborg tillsammans med mellansonen T o. svärdotter E. Vi åkte från en solig och fin vårdag, och kom till ett mulet och isande kallt Göteborg. Hu, vad jag frös! Vi hade ändå en trevlig dag på stan, åt en god tapaslunch på  Que Pasa och vårshoppade lite.
Sen åkte vi hem till solen igen, och åt middag tillsammans.

Avslutade dagen med att se en film som jag tror många redan sett, och nu har jag sett den med; Avatar.

5 kommentarer:

Pumita sa...

Får en känsla av att du inte har ventilerat i Göteborg, speciellt med tanke på hur kallt det var, så jag tror att detta är din uteplats någonstans i Portugal. Får lite semestervibbar av bilden som är somrig och fin. :)

llhertz sa...

Du visar en sån där ventilation som jag skulle säga ja och tack till utan minsta förbehåll. Att röra sig mellan inomhus och utomhus genom ett steg och utan massiva klädbyten gör livet gott att leva.

llhertz sa...

Då kommer jag igen, bara för att säga: kul att du får mig att minnas Avatar. Såg den i 3D och gillade, förtjust i sagor och allätare i film som jag är.

Susanne sa...

Nej, det kan ju inte vara kalla Göteborg i mars det där, utan från någon helt annan plats, det förstår jag ju. Skönt varmt ser det ut att vara.

Jah Hollis sa...

Det ser ut att vara ett fönster som släpper in sommarluft. Det ser skönt ut.