tisdag 6 september 2011

Tisdagstema

-PÅ FÖTTERNA-

Nej, det här är väl inte den bästa eller vackraste bilden att visa, men det här har jag helst på fötterna, mina löparskor!

Jag var helt slut efter en -som vanligt-intensiv dag på jobbet idag när jag kom hem, hade ingen lust med nånting....Men efter lite vila snörde jag på mig de här skorna och gav mig ut i springspåret. En mil sprang jag, så sköönt...Nu efteråt mår jag bra och känner mig pigg och glad igen!

Fler "på fötterna"-bilder finns idag att se på hos TISDAGSTEMA!

9 kommentarer:

Lena o Tommy sa...

Hela bilden utstrålar sportighet!

Klimakteriehäxan sa...

Bra jobbat!

Charlotta sa...

Önskar jag hade din disciplin. Mina löparskor står mest och samlar damm just nu...

Veronica sa...

Vad duktig du är! Dina skor är betydligt skönare än mina :) Fin sida du har, jätte fina bilder! Håller med dig, katter är verkligen lycka, underbart härliga djur :)

Pysselfarmor sa...

Kommer ihåg att det var skönt att springa iväg i spåret och bli av med dagens stress...tyvärr kan jag inte göra så längre utan får njuta av en rask promenad i stället....

ser ut som du är startklar ;-)

Anonym sa...

Jag vill också känna som du gör- att det är en befrielse att springa. Gudarna vet att jag verkligen skulle behöva ut och rusa av mig :-)

Annelie sa...

En löprunda eller rask promenad är bäst för att känna sig pigg i hela kroppen.
Sportig bild!
Ha en bra dag och tack för kommentaren!

Frida sa...

En mil?! Du är så himla duktig!!

rajson sa...

Så skönt det låter!
Förr sprang jag en hel del men idag vågar jag inte pga min hjärt åkomma. Det får bli snabba promenader och golf. Rätt trevligt det med.
Keep on jogging!