måndag 21 februari 2011

Åh den här vintern har ju varit så lång, tycker ni inte?
Jag ville inte alls åka hem från det ljuvligt vårvarma Barcelona ska ni veta. Det kändes tungt att komma tillbaka till den här vargavintern som jag inte vet om jag ska orka stå ut med så mycket längre. -15 grader i morse, 30 graders skillnad eller mer från ljuvliga 15-17 plusgrader i Barcelona.

Jag har haft några alldeles ljuvliga dagar i Barcelona, med solsken, vårvärme, blå himmel, blått hav, blåa vårblommor, gröna gräsmattor, gröna blad på vissa träd, oranga apelsiner på en del, fantastiskt god mat och otroligt mycket att se. Jag har varit i Barcelona några gånger förut, på en-dags-besök mitt i sommaren, men nu i milda februari har den här stan visat mig en helt annan -och mycket mer tilltalande!-sida.
Måste åka hit igen...

3 kommentarer:

Malin sa...

Jag måste oxå!! Hälsn fr "grön av avund".

Ninni sa...

Välkommen hem! Visst är vintern alldeles för lång, jag håller helt med dig. Det låter otroligt skön att ha njutit av lite värme och sol...jag är lite avundssjuk :)
Men jag får se fram mot en vecka i Portugal i mitten av april. Då kanske vi ändå börjar se slutet på vintern också här hemma.
Kram NInni

Leovi sa...

Great photos of Barcelona, where I lived for 11 years. Have a nice day.