onsdag 29 oktober 2008

Köpenhamn då, hur var det? Jaaa…bara underbart skönt!




























Vi har haft det lugnt och gott, pratat med varandra, strosat runt i parker och på stan,













tittat på fina saker och vackra kläder, på Illum och på Magasin,
på Noa Noa och på Marco Polo, Jackpot och Didi, i små butiker med smått o gott, gammalt och nytt, och så mannens favorit affär; Fona...
Vi bodde på Hotel Opera, som ligger perfekt precis bakom Operan, nära till Ströget och nära till Nyhavn. Här har vi bott flera gånger förut, ett gammaldags, mysigt hotell.






Och vi har njutit av god mat. Mmmm....på restauranger har vi ätit sååå himla gott, på cafeér har vi fikat både inomhus vid ösregn och utomhus i den värmande höstsolen. Vi har tittat på folk, jaa haft det bara skönt och lugnt och gott och mysigt.

Allra godast har vi ätit på vår favoritrestaurang i Köpenhamn, El Meson. Ååå, det är ett så mysigt och trevligt ställe som serverar så god mat! Vi åt deras tapasmeny, med 6 olika tapas till förrätt, huvudrätt med oxfilé o rödvinssås, och så läskande sorbet till dessert. Mmmm...
Vi har alltså firat våra 25 år tillsammans, och önskar oss 25 år till. Minst. Haha, då är vi ett par gråhåringar på 70 ungefär!

(den sista bilden har jag fotat av från ett kort, som jag köpte i Grekland för några år sen.)

7 kommentarer:

Della sa...

Härligt!

Anonym sa...

Låter som en helg i min smak!! Grattis till 25 år, tiden går fort när man har skoj! :)

Ninni sa...

Vad härligt det låter med ert Köpenhamnsbesök! Grattis till de första 25 åren! Gillar den sista bilden...tänk att få gå så där...
Kram Ninni

hugan sa...

Men oo vad härligt de här sista såg ut att ha det ;)
Ja ni verkar ha haft en strålande helg åxå ;) Grattis kanske man säger! Ja hejdundrande GRATTIS på er! Nångång hoppas jag att vi kommer oss iväg på nåt liknande, är bara lite orolig för språket..
Ha nu en skön helg!

Åsa sa...

Det ser verkligen underbart ut! En riktigt ruskigt trevlig halloween till dig!

Anonym sa...

Åh vad mysigt ni verkar ha haft det! Jag längtar också dit igen, det är en mysig stad!

hem ljuva hem- helena sa...

Grattis till 25 år tillsammans!! Åh, det låter som en underbar helg! Har själv aldrig varit i Köpenhamn men skulle gärna åka dit någon gång!