-ÄTBART-
En fräsch sallad på frasigt bröd
i skuggan under almarna som omger det lilla torget i den lilla byn Caldas de Monchique, högt uppe i bergen i Algarve.
Färsk, grillad dourada -medelhavets läckraste fisk-
på den lilla restaurangen med utsikt över havet och klipporna vid Praia Dona Ana, också i Algarve.
Sååå gott!!!!
Och så en skål med nyplockade, solvarma svarta vinbär från min trädgård.
Lite iskall vaniljglass till dem och det blir det somrigaste och godaste man kan äta på min altan...
Det här är mitt bidrag till veckans
Vill du blir mer sugen på något gott så kika in där!
4 kommentarer:
Mycket ätbart där! Härligt!
Så härligt med vinbär och iskall vaniljglass i värmen!
Ha en skön fortsättning på söndagen!
Det där är nog den fisken som heter seabream eller guldsparid i svenska butiker. Det är vår absoluta favorit!
Så smaskigt, helst skulle jag äta de svarta vinbären, så gott!
Skicka en kommentar